2007'den Bugüne 92,323 Tavsiye, 28,223 Uzman ve 19,980 Bilimsel Makale
Site İçi Arama
Yeni Tavsiye Ekleyin!



Kırıkçı ve Çıkıkçılara İtibar Etmeyin!
YAZI #3500 © Yazan Uzm.Fzt.Medet YAKUT | Yayın Nisan 2017
Hiçbir eğitimi olmayan vasıfsız kişilerce yapılan hatalı uygulamalar birçok insanı ağrılarını kısa vadede geçirme ihtimali olsa bile, uzun vadede ağrılara neden olabilir. Bu sadece masum görülen yüzü ki hiç birimizin istemediği kalıcı sağlık sonuçlarıda doğurabilir. Bu tür işleri yapan insanlara itibar etmek akıl işi değilken bu çağda bile giden insanları görmekteyiz. Son olarak sanal alemde karşılaştığım bir videoda ise ebesin den öğrendiği bir yöntemle bel fıtığını tedavi ettiğini söyleyen kasabı görünce bu yazıyı yazmak istedim. Yanlış duymadınız ebesin den öğrenmiş, mesleğimizi icra etmeyen kasap kalmıştı oda oldu 🙂

Bu tür insanlar klinik veya iş yeri açamazlar.Kanunen kesinlikle yasaktır. Bazı kendini akıllı sananlar ise masörlük sertifikası alıp masörlük adı altında bu tür uygulamaları yapmaktadır. Tabi kendi işini yapan masörlere sözümüz yok. Mantar gibi türeyen gördüğümüz klinik açıp üzerinde bel fıtığı tedavisi yazan bir çok alaylı iş yerini şikayet ettik. Tabi bu konuda en büyük görev size düşüyor. Gitmeyin itibar etmeyin çünkü bu tür insanlar içinizde koca karı yöntemleri ile önceleri masumca tedavi ettiğini sanırken, sizlerin doldurmaları ve telkinleri ile kendilerini uzman sanmaktadır.

Bel Fıtığı İçin Hangi Doktora Gidilir?

Evet biz bu görüntüleri izlerken ağlanacak halimize gülüyoruz. Lütfen bu tür insanlara kendi sağlığınız için itibar etmeyiniz. Bel fıtığı için gideceğiniz yer ftr hekimi ve onun yönlendirmesi ile size tedavi uygulayıcı olan fizyoterapistlerdir.
     Beğenin    
Facebook'ta paylaş Twitter'da paylaş Linkin'de paylaş Pinterest'de paylaş Epostayla Paylaş
Yazan Uzman
Medet YAKUT Fotoğraf
Uzm.Fzt.Medet YAKUT
İstanbul
Uzman Fizyoterapist
TavsiyeEdiyorum.com Üyesi2 kez tavsiye edildiİş Adresi Kayıtlı
Makale Kütüphanemizden
İlgili Makaleler Uzm.Fzt.Medet YAKUT'un Makale ve Yazıları
TavsiyeEdiyorum.com Bilimsel Makaleler Kütüphanemizdeki 19,980 uzman makalesi arasında 'Kırıkçı ve Çıkıkçılara İtibar Etmeyin!' başlığıyla eşleşen başka makale bulunamadı.
► Kireçlenme Nisan 2017
◊ Brakial Pleksus Nisan 2017
◊ Yüz Felci Egzersizleri Nisan 2017
◊ Halluks Valgus Nedir ? Nisan 2017
◊ Kapal Tünel Nisan 2017
◊ Pilates Nisan 2017
Sitemizde yer alan döküman ve yazılar uzman üyelerimiz tarafından hazırlanmış ve pek çoğu bilimsel düzeyde yapılmış çalışmalar olduğundan güvenilir mahiyette eserlerdir. Bununla birlikte TavsiyeEdiyorum.com sitesi ve çalışma sahipleri, yazıların içerdiği bilgilerin güvenilirliği veya güncelliği konusunda hukuki bir güvence vermezler. Sitemizde yayınlanan yazılar bilgi amaçlı kaleme alınmış ve profesyonellere yönelik olarak hazırlanmıştır. Site ziyaretçilerimizin o meslekle ilgili bir uzmanla görüşmeden, yazı içindeki bilgileri kendi başlarına kullanmamaları gerekmektedir. Yazıların telif hakkı tamamen yazarlarına aittir, eserler sahiplerinin muvaffakatı olmadan hiçbir suretle çoğaltılamaz, başka bir yerde kullanılamaz, kopyala yapıştır yöntemiyle başka mecralara aktarılamaz. Sitemizde yer alan herhangi bir yazı başkasına ait telif haklarını ihlal ediyor, intihal içeriyor veya yazarın mensubu bulunduğu mesleğin meslek için etik kurallarına aykırılıklar taşıyorsa, yazının kaldırılabilmesi için site yönetimimize bilgi verilmelidir.


09:09
Top